A kemecsei asszony majdnem belehalt a brutális bántalmazásba, a látását az orvososok már nem tudták visszaadni. Most egy izraeli professzor segíthet neki.


Nem adta fel, hogy visszanyerje a látását Gabriella, aki a volt párja puszta kézzel vakított meg februárban. A kemecsei asszony egy robotszemet szeretne, ezért szombaton konzíliumra utazott egy izraeli professzorhoz – írja a Blikk.

Lakatos Gabriella ügyéről mi is többször írtunk. A nőt idén februárban brutálisan bántalmazta a volt párja,

Gabriella majdnem belehalt a kegyetlen bántalmazásba, az orvosoknak azonban csodával határos módon sikerült megmenteniük az életét. A látását azonban már nem tudták visszaadni.

Az asszony azonban nem adta fel a reményt, hogy a kislányát egyszer újra megcsodálhassa.

Az asszony testvére a lapnak azt mondta, hogy korábban utazásszervezőként sok utat vezetett Izraelbe, több helyi csoportban is benne van, és az egyik ottani ismerősén keresztül jutottak most el idáig.

– mondta el az útról Lakatos Róbert. Azt is hozzátette, hogy ár minden papírt elküldtek neki Gabriella vizsgálati eredményeiről, és „nagyon bíztatóak voltak a gondolatai”.

Az indulás előtt az asszony a Blikknek azt mondta, tagadni sem tudná, mennyire boldog.

„Hiába mondta eddig minden orvos, hogy nincs esély, én sosem adtam fel. Senki nem veheti el tőlem a reményt, hogy újra láthassak. Rengeteg szakemberrel beszéltünk már az elmúlt időben, de egyikőjüktől sem kaptam biztató választ. Emiatt már senkitől nem is várok el semmit, így nem érhet újabb csalódás.”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!