Gabriella majdnem belehalt a támadásba tavaly februárban. Gy. Attila azonban már korábban is elrabolta és napokig fogva tartotta őt. Most ebben az ügyben született ítélet.


Ítéletett hirdetett a Nyíregyházi Járásbíróság annak a férfinak az ügyében, aki puszta kézzel megvakította a 22 éves Lakatos Gabriellát - írja a Blikk.

A társai egy év négy hónap, illetve egy év börtönbüntetést kaptak, de a végrehajtásukat mindkettőjüknek felfüggesztették.

Mint azt mi is megírtuk,

A nő majdnem belehalt a kegyetlen bántalmazásba, az orvosoknak azonban csodával határos módon sikerült megmenteniük az életét, a látását azonban már nem tudták visszaadni. Gabriella nemrég öngyilkosságot kísérelt meg, a bátyja mentette meg az életét.

Még ezt megelőzően, Gy. Attila 2021. január 30-ra találkozót beszélt meg Gabriellával a kemecsei lakóhelyén, hogy rendezze a korábbi tartozásait. A férfi két ismerősével érkezett, majd együtt Nyíregyházára utaztak. Gabriella hiába jelezte, hogy inkább szeretne hazamenni, Attila ezt nem engedte neki, befogta a száját.

Most ebben az ügyben született ítélet. A kegyetlen csonkítás ügyében már vádat emeltek, és hamarosan előkészítő ülés várható. A Blikk azt írja, könnyen lehet, hogy a támadó élve már nem hagyhatja el többé a börtönt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!