A reklámfilm azt üzeni, hogy ha összefogunk, akkor a karácsony örömét senki nem veheti el tőlünk a legvészterhesebb időszakban sem.


Az Erste Csoport a napokban mutatta be 2022-es animációs karácsonyi reklámját, a #believeinchristmas-t. A korábbi sikeres karácsonyi reklámok, például a „Henry, a süni” hagyományait folytatva, az új animációs film az idén mindannyiunk előtt álló kihívást, az energiaválságot helyezi a középpontba - számolt be róla a novekedes.hu.

Az új karácsonyi reklámfilmben betekintést nyerhetünk egy falu életébe, ahol éppen az ünnepekre készülődnek. Egy rejtélyes alak viszont aljas módon tönkre szeretné tenni a falu lakóinak karácsonyát. Elvágja a villanyvezetékeket, ami matt sötétbe borul az egész település és kilyukasztja a kocsik üzemanyagtartályát is.

A vidám lakók kedvét viszont ez sem szegte, és még a rossz ember sem tudta megakadályozni, hogy vidám hangulatban ünnepeljenek. Ez a karácsony más lesz, mint a többi. Da ha nincs is olaj, vagy elegendő áram, akkor is lehet vidám az ünnep.

A #believeinchristmas, azaz a „Higgy a karácsonyban” mottó nagyobb jelentőséget kapott idén, mint valaha.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!