A rapper korábban egy Facebook-posztban írta le, hogy édesanyja rosszul lett, de a mentőszolgálattal és a kórházzal sem volt megelégedve. 70 éves édesanyjának magas cukra és nagy fájdalma volt, és amikor hívták a mentőt, az több mint három óra várakozás után érkezett meg.


A 24.hu megkereste a Semmelweis Egyetemet: a lap arról érdeklődött, tudnak-e valamit Curtis (Széki Attila) édesanyjának kálváriájáról, amelyről a rapper közösségi oldalán számolt be.

A rapper édesanyját kórházba kellett vinni, majd amikor jobban lett, a Semmelweis Egyetem hazabocsátható egészségi állapotban adta át a betegszállítónak.

- írták a válaszukban.

A rapper korábban egy Facebook-posztban írta le, hogy édesanyja rosszul lett, de a mentőszolgálattal és a kórházzal sem volt megelégedve. 70 éves édesanyjának magas cukra és nagy fájdalma volt, és amikor hívták a mentőt, az több mint három óra várakozás után érkezett meg. Az asszonyt a Semmelweis Egyetem sürgősségijére szállították, majd reggel – anélkül, hogy őt értesítették volna erről – betegszállítóval hazaszállították.

Azóta az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) vizsgálatot is indított, mivel mulasztás történhetett. A betegszállítót a történteket követően elbocsátották.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!