A becsapott férfi lélekben már felkészült rá, hogy soha nem látja viszont a kölcsönadott pénzt. Az jelentene számára elégtételt, ha rácsok mögé kerülne egykori párja.


Rákosnak hazudva magát csalt ki több millió forintot volt párjától egy magyar olimpikon tornásznő, a rendőrség már nyomoz utána - írja a Blikk.

Kovács Tamás még 2017-ben ismerkedett meg az egykori sportolónővel, a kapcsolatuk zátonyra futása után közölte azt vele a nő, hogy agytumora van és ezért pénzre lenne szüksége a műtétjéhez.

- mesélte a férfi.

Az idős férfi azóta állítólag el is hunyt, azonban Kovács Tamás azóta is hiába vár a pénzére és ma már úgy tudja, hogy semmi baja sincs az extornásznak.

"Lélekben már felkészültem rá, hogy ennek az összegnek lőttek. Az évek során összesen körülbelül 2,8 millió forintot adtam neki. Az újabb és újabb kölcsönöknél azt ígérte, kamatostul kapom vissza, s ez a szerződésekben is benne van. Összeszámoltam, nagyjából 5,5 millió forintnál járunk így, de nincsenek illúzióim" - mondta csalódottan a férfi, akinek az jelentene elégtételt, ha börtönbe kerülne a csaló olimpikon.

- magyarázta Kovács Tamás, hogy miért tudta őt megvezetni egykori szerelme.

Az egykori olimpikon több embert is átverhetett az utóbbi években összesen nagyjából 30-35 millió forinttal. A Blikknek sikerült elérnie őt, de nem akart nyilatkozni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!