Almási Lenke ellen folytatólagosan elkövetett csalás miatt emeltek vádat, egy év letöltendőre ítélték. Volt, akitől egyszerre 6,5 millió forintot csalt ki.


Börtönbe került Almási Lenke, korábbi olimpikon tornász - írja a Blikk. A nő több embert is átvert, amivel óvatos becslések szerint is 30-35 millió forint kárt okozott az érintetteknek.

A bíróság Almásit bűnösnek mondta ki, és ezért őt 1 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Az ítéletben egyúttal elrendelték egy korábbi, szintén csalás miatt kiszabott 1 éves felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtását is.

„A terhelttel szemben még nyomozati szakban folyamatban lévő bűnügyben a nyomozás felügyeletét a Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség látja el” - mondta a lapnak Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

Vagyis,

Az érintettek a közelmúltban egy külön Facebook-csoportot hoztak létre, ahol mindenki megoszthatta a sérelmeit. Volt, aki viszonylag kisebb összeget, 250 ezer forintot adott kölcsön Almásinak, de megesett, hogy valakitől egyszerre 6,5 milliót csalt ki a nő.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!