Elmondása szerint a kampányban napi rendszerességgel zaklatták a családját, halálos fenyegetéseket is kaptak.


Rákay Philip a Mandinernek adott interjút, amelyben többek közt az is szóba került, milyen kritikák érik őt sorozatosan. Egyszer például azt mondta: „Folyamatosan megy annak a sejtetése, hogy egy semmihez sem értő, zenetévés hülyegyerek vagyok”. A producer szerint vicces, hogy még mindig a zenetévézéssel azonosítják őt, pedig azóta többet is letett az asztalra: tévéket alapított, sikeres produkciókat vitt, jól menő cégeket hozott létre, bestseller könyveket jegyez. Mint mondta, soha nem jutna eszébe a céges sikereivel kérkedni, és arról sem tett ki soha fotót, hogyan él a családjával, hol nyaral, vagy éppen milyen autóbal ül.

Rákay azt is elmondta, hogy a vele kapcsolatos „tendenciózus hazug vádaskodást” leginább a gyerekei sínylették meg az utóbbi időben.

Szerinte „ez mind annak az aljas, mocskos, igaztalan balos hergelésnek a következménye, amit alapvetően ellenem s rajtam keresztül a kormányzó párt ellen folytatnak”.

Arról is beszélt, hogy egy oka volt annak, hogy belefogott a Megafon létrehozásába: „a hazám”. Mint mondta, a céges ügyeit jórészt félretette, s az összes szabad idejét is erre áldozta, most pedig büszke rá, hogy „a patrióta hangok ma erősebben szólnak a közösségi médiában, mint ahogy azt néhány éve bárki is gondolni merte volna”.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!