Nyílt levelet írt Nagy Ervinnek, miután a színész lecsivavázta. Rákay szerint azért járnak nemzetközi iskolákba a gyerekei, mert zaklatások érték őket az apjuk miatt.


Folytatódott az üzengetés Rákay Philip és Nagy Ervin között. Most a Megafon influenszere reagált nyílt levélben arra, hogy a színész egy keddi Facebook-posztjában gazdája kezében csaholó csivavához hasonlította.

A vita azután robbant ki kettejük között, hogy a színész az egyik tanártüntetésen azt mondta, hogy Párizsban már égne az egész város ilyen helyzetben. Rákay erre reagált a Facebookon sajátos stílusban, ezt követően érkezett a színésztől a csivavás hasonlat.

A kormánypárti influenszer azzal kezdi pontokba szedett nyílt levelét, hogy nem vette észre a színészt a Haris közben, ezért nem mondott neki semmit.

- írta arra reagálva, hogy a luxusautói eladásából beázó iskolákon is segíthetne.

A gyerekei azért járnak jó ideje nemzetközi iskolákba, mert „évekkel ezelőtt a szélsőliberális elvbarátaid gyerekei – a tanárok passzív asszisztálásával - nácizva, fasisztázva abúzálták őket nap mint nap, az apjuk miatt”.

Rákay szerint a magyar filmkultúra siralmas állapotban van a rendszerváltoztatás óta, amiért egy balos értelmiségi kör a felelős.

- írja hozzátéve, hogy a nemzetközi fesztiváldíjakat politikai elismeréseknek tartja.

Az Aranybulla sorozatra is kitért, amelynek elmondása szerint csak az egyik producere volt a négyből, és nem is vett részt az alkotás folyamatában.

- szállt bele Nagy Ervin munkásságába.

Rákay szerint az SZFE-n elhitetett felsőbbrendű, balos értelmiségi attitűd miatt gondolja azt Nagy Ervin, hogy egy művész vagy értelmiségi csak balos lehet.

A nyílt levél végén arról ír, hogy nem vár a színésztől semmilyen empátiát a kormány iránt, majd hosszan sorolja azokat a kihívásokat, amelyekkel a kormánynak szerinte szembe kell néznie.

- zárja posztját a megafonos influenszer.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!