Az Exatlon Hungary egykori bajnokának menekülnie kellett a tavaly megismert testépítő barátjától. Pénzügyileg is teljesen padlóra küldte a kapcsolat.


Hónapokig egy pszichopata, drogokon élő amerikai férfival élt együtt Szabó Franciska, akitől végül el kellett menekülnie - írja a Bors.

Az Exatlon sztárja tavaly ismerkedett meg testépítő barátjával, akinek személyében úgy érezte, hogy élete szerelmét találta meg. Mint később kiderült, nagyobbat nem is tévedhetett volna.

- nyilatkozta a Bors megkeresésére.

A cselgáncsbajnoknak anyagilag is nagyon sokba került ez a kapcsolat, a férfi mindent vele fizettetett ki, így 30 ezer dollár mínuszba került.

A férfi a költözés kifizetéséért cserébe vett egy jegygyűrűt, azonban ezt végül sosem adta oda a nőnek, csak az időt húzta. A Dominik nevű férfi még arra is rábeszélte az Exatlon egykori versenyzőjét, hogy menjen el pszichológushoz a gyermekkori traumái miatt, itt azonban az derült ki, hogy valójában a férfival vannak problémák. Végül kibuktak Dominik drogproblémái is, ami miatt Franciska elmenekült a kapcsolatból.

Ezzel azonban még nem lett vége a rémálomnak.

- mondta csalódottan a cselgáncsbajnok.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!