Bodacz Balázs a történtek hatására csak hajnal kettő körül tudott elaludni.


Mint arról korábban mi is írtunk, szerda este élő adásban lett rosszul és ájult el az ATV műsorában Kis-Benedek József. A katonai szakértő Tompos Márton (Momentum) és Harangozó Tamás (MSZP) társaságában elemezte az orosz-ukrán háború eseményeit.

A műsort megszakították, a vendéghez pedig azonnal mentőt hívtak.

A Naphire.hu-nak sikerült elérni Bodacz Balázst, aki a Mai Téma című műsort vezette az ominózus eseménynél.

– mesélte a műsorvezető. Hozzátette: „Egy ilyen pillanatban szűnik meg a műsor. Amikor ott van egy ember, egy vendég, akin látod, hogy azonnal összeesik, akkor nem érdekel a műsor. Kit érdekel a műsor? Majd csinálunk másikat. Az a fontos, hogy az ő testi épsége minél inkább biztosítható legyen”.

Elmondása szerint Kis-Benedek Józsefnek volt annyi ereje, hogy ne hirtelen essen össze, ne üsse meg magát, így ő hátulról még épp el tudta kapni. Ezt követően a stúdió padlójára fektették le, és azonnal értesítették a mentőszolgálatot.

„Voltak kollegák, akik székpárnákat hoztak a feje alá, én egy olyan asztalt, aminek a magassága nagyjából megfelelő és arra felraktuk a lábait. A pulzusát megmértük, szapora volt, de gyenge. Arra következtettünk, alacsony a vérnyomása. A szívverése, légzése és pulzusa rendben volt, erre figyeltünk először.

– mondta el Bodacz.

A műsorvezető a történtekhez képest jó híreket is megosztott. Elmondása szerint a biztonságpolitikai szakértő kommunikált, tudta, hol van, kik veszik körül, így az egészségügyi állapotával kapcsolatban is tettek fel kérdéseket, míg a mentőszolgálat a helyszínre ért.

– tette hozzá a műsorvezető, aki szerint mindannyian fel voltak készülve arra is, ha esetleg újra kell éleszteniük a vendéget.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!