A sztárséf Róka Adrienne kijelentésére is reagált, miszerint a bokszmúltja miatt pontosan tudta, hogy hova kell ütnie ahhoz, hogy Kabát összeessen. Elmondása szerint a műsorban való szereplésről szóló szerződés aláírásával hozzájárultak ahhoz is, hogy lelki és fizikai sérüléseket is szerezhetnek.


Hosszú TikTok-videóban mondta el a saját nézőpontját Rácz Jenő a Kabát Péter elleni meccséről, amit egy akkora KO-val nyert, hogy a volt focistához be kellett rohannia az orvosi stábnak is. Arra is reagált, hogy Kabát párja, Róka Adrienne keményen kritizálta, az influenszer szerint a sztárséf pontosan tudta, hogy hova kell ütnie ahhoz, hogy Kabát összeessen, mivel végigbokszolta az életét.

"Elég kellemetlen érzés van bennem, mert az egyik legjobb barátommal kellett bunyózzak, és sajnálatos mód nem volt kellemes érzés így látni. Másrészt feszes, kemény boksz volt, ahol a Peti nagyon jól bokszolt.

- mondta a TikTok-videóban, ahol arról is beszélt, hogy a műsorban való szereplésről szóló szerződés aláírásával hozzájárultak ahhoz is, hogy lelki és fizikai sérüléseket egyaránt szerezhetnek.

- reagált Róka Adrienne kijelentésére.

@chefjenoracz

♬ original sound - Ràcz Jenő séf


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!