Kabát Peti fia Rácz Jenőn is ijedtséget látott, amikor eszméletlenül került földre az édesapja. Arról is mesélt, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak annak, hogy híres apja van.


A Sztárbox vasárnapi adásában csapott össze Rácz Jenő és Kabát Péter, a sztárséf egy óriási kiütéssel nyerte meg a meccset, az egykori focista az ütés hatására percekre elveszítette az eszméletét. Kabát párja, Róka Adrienne ennek kapcsán arról beszélt, hogy nem érti, hogyan állhatott Rácz ilyen módon a barátjához.

A Blikk most megkereste az egykori focista fiát, Kevint is, hogy ossza meg gondolatait a történtekről.

A forgatás után bementem apához az öltözőbe, akkor már teljesen jól volt, annyit mondott csak, hogy a lába fáj kicsit, de egyébként minden rendben van vele" - mondta Kevin, aki végigkísérte édesapja egész felkészülését, ezért biztos volt benne, hogy sérülten is vállalni fogja a meccset.

A szintén profi focistának készülő fiatal arról is beszélt a lapnak, hogy vannak előnyei és hátrányai is annak, hogy híres édesapja van.

"Van ennek egy jó és egy árnyoldala is, hiszen amióta focizok - 10-12 éve -, tőlem mindenki 200%-ot vár el. Ez néha teher, néha meg jó, de emiatt többet csesztetnek az edzők, sokkal jobban kell teljesítenem. Vannak, akiknek ellenszenves vagyok, mert a Fradinak szurkolnak, de vannak, akik teljesen normálisan állnak hozzá" - magyarázta.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!