A vétóból a kávé és a mosdó felé hátráló miniszterelnök mellett Novák Előd és Gyurcsány Ferenc is megkapta magáét a humorista legújabb videójában.


Ismét videóval jelentkezett Pottyondy Edina. A humorista többek között viszontválaszolt Novák Előd és Dúró Dóra válaszára, amit múlt heti videójára posztoltak és kommenteltek.

Még mielőtt azonban újra kifejtette volna, mi a baja a házaspár szülésre ösztönző kampányának visszásságával, megemlítette Orbán Viktort, aki azután, hogy egész múlt héten az Ukrajna EU-csatlakozása elleni vétóval fenyegetett, a szavazásnál egyszerűen elhagyta a terme. Szerinte miután a német kancellár „közölte a türk Napóleónnal, hogy fáradjon ki a teremből, mert most már elég a hülyeségből”, akkor a „végvári kapitány kisomfordált”.

– fogalmazott Pottyondy.

Ezután élcelődött egy sort Gyurcsány Ferencen is. A DK elnöke szerint ilyen arcvesztés után a 35 éve a magyar politika élvonalában tevékenykedő Orbán Viktor „gyorsan lemond, és eltűnik a nyilvánosság elől”. A volt miniszterelnököt „kitűnő pszichológusként” és „remek politikai elemzőként” jellemezte.

Dúró Dórának és Novák Elődnek szánt üzenetében újra kifejtette, hogy nem a népességnövekedés ösztönzésével és még csak nem is a kismamák nőiességének és szépségének bemutatásával van a baja, hanem Novák „bizarr” ötletével, hogy ezt egy szépségverseny keretein keresztül mutassák meg magukat.

Pottyondy nem érti többek között, hogy mi lesz azoknak az állapotos nőknek az önbizalmával, akiket kiselejteznek egy ilyen versenyen. Szólt általánosságban a szépségversenyek ellen is.

– teszi fel a kérdést a humorista.

Ezután még kitér arra, hogy Novák Előd Instagram-kommentben védte meg magát és feleségét Pottyondy azon vádjával szemben, miszerint parlamenti képviselőként egész életükben csak az államkassza millióiból élték életüket.

Annyit spoilereznénk: Pottyondyt nem győzi meg Novák, aki szerint Dúró Dóra jobbikos titkárnői állása piaci munkának számít. A humorista egy hetvenéves, demens vénember fogalmazásmódjához hasonlítja a Mi Hazánk képviselőjének kommentjét.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!