Kapott a humoristától a miniszterelnökön kívül még az Ötkertben bulizó Magyar Péter és a visszavonulni képtelen Gyurcsány Ferenc is.


Ismét videóval jelentkezett Pottyondy Edina, amiben újfent az elmúlt hét politikai (jellegű) eseményeit állította pellengérre. Ezúttal is volt mit elemeznie.

Magyar Péter elhíresült ötkertes bulizását ő sem hagyhatta ki. Szerinte a TISZA Párt politikusa a buliról kiszivárgott videókon olyan volt, mint a negyvenes apuka, aki a lánya barátnőire próbál meg ráhajtani. Arra is felhívta a figyelmet, hogy ha egy magát kormányváltó erőnek mutató, keresztény és konzervatív értékrendű politikus elmegy szórakozni, kicsit körültekintőbben is viselkedhetne – főként, hogy saját állítása szerint is van olyan, akit a provokálására állítottak rá:

Magyar Péter botrányba fulladt bulizása mellett a hét másik nagy eseménye, amit Pottyondy kommentálásra méltónak talált, Orbán Viktor hoppon maradása volt – már ami az európai frakciónélküliségét illeti. Mint arról korábban írtunk, miután Giorgia Meloni és a konzervatív radikálisok kikosarazták a Fideszt, szinte azonnal felvették a zsidó- és magyarellenes, szélsőjobboldali román AUR-t – amire viszont a Fidesz EP-frakcióvezetője közölte, hogy ezzel a párttal nem akarnak egy frakcióban ülni. „Milyen önérzetes kis lator. Mintha az ő döntésük lenne” – kommentálta a történéseket Pottyondy. Ezután rátért arra, hogy Orbán szerint korábbi pártjuk, a Néppárt elnöke, Manfred Weber magyarellenes, ezért nem jöhet szóba ez a pártcsalád sem.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!