Teljes káoszt és rengeteg balesetveszélyes helyzetet okoztak a sztrádán vasárnap azok az autósok, akik nem várták meg egy baleset miatt kialakult dugó végét, hanem szabálytalan manőverekbe kezdtek.


Több türelmetlen autós is közlekedési szabálytalanságokat követett el vasárnap az M1-es autópályán, mert nem akarta megvárni egy baleset miatt kialakult torlódás végét. A sztrádán kialakult közlekedési káoszról a Magyar Koncessziós Infrastruktúra-Fejlesztő Zrt. (MKIF) videóval számolt be a Facebook-oldalán.

A probléma akkor kezdődött, amikor baleset történt a terelésben, és így dugó alakult ki.

Az is előfordult, hogy a szabályosan használható sávból valaki előzéshez a szembejövő átterelt sávot akarta használni a dugóban. Mindemellett olyanok is voltak, akik megfordultak, visszamentek az átterelés kezdetéhez, és a terelő táblák között áthajtottak a másik oldalra.

„Teljes káoszt és csomó balesetveszélyes helyzetet okoztak ahelyett, hogy megvárták volna a dugót okozó baleset végét. Továbbra is kérünk mindenkit, hogy tartsa be a szabályokat, mert nem csak a saját, hanem mások életét is veszélybe sodorhatják egy felelőtlen döntéssel vagy egy szabálytalan manőverrel!” – írta a videóhoz a Magyar Koncessziós Infrastruktúra-Fejlesztő Zrt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!