Két hete meghalt egy 47 éves férfi egy veszprémi kocsmában, miután egy másik vendéggel dulakodtak. Az RTL Híradó megszerezte a kocsma biztonsági felvételeit, amin látszik, hogy az áldozat egyszer csak rámutat a pultnál ülő 31 éves férfira, aki ezután lehúzta az italát. A 47 éves férfi ismét rámutatott a másik férfira, aki ezután felpattant, majd váratlanul kétszer is megütötte.

A felvételen látszik, hogy a 47 éves férfi ezután megtántorodik az ütés után, de nem esik el, majd ő is visszaüt. Ezután a nála alacsonyabb, de izmosabb férfi egy ütéssel leteríti. A földön fekvő emberhez azonnal mentőt hívtak, de életét már nem tudták megmenteni.

Az RTL Híradó információi szerint a 31 éves férfi meg sem nézte, mi történt áldozatával, taxiba ült és egy másik kocsmába ment. A rendőrök itt találták meg, nem ellenkezett, őrizetbe vették és kihallgatták. A Híradó úgy tudja, a férfi elismerte tettét. A halálos ütés miatt a támadó, ha bűnösnek találják, akár 8 évre is börtönbe kerülhet.

Az elhunyt férfi kamionsofőr volt, édesanyját ápolta. Jól ismerték a kocsmában, hiszen gyakran járt oda, békés, csendes embernek tartották. Családját nagyon megviselték a történtek, az RTL Híradó információi szerint a férfi testvére akkor tudta meg, hogy mi történt, amikor a halottszállítóról beszéltek a boltban, ahol vásárolt.