Lauren Boebert coloradoi képviselőt a biztonságiaknak kellett kivezetniük a denveri musicalelőadásról a botrányos viselkedése miatt.


Vállalhatatlanul viselkedése miatt előadás közben távoznia kellett az egyik denveri színházból Lauren Boebert amerikai republikánus kongresszusi képviselőnek, Donald Trump egyik ismert támogatójának - szúrta ki a Telex.

Boebert a Beetlejuice-ra váltott jegyet, és az X-en (a korábbi Twitteren) azt írta, nagyon jól érezte magát az előadáson, egyúttal pedig elnézést kér, ha esetleg túl hangosan nevetett és énekelt a színészekkel.

A politikus a szóvivőjén keresztül tagadta a vádak egy részét, de aztán nyilvánosságra került a színház belső térfigyelő kamerájának felvétele, ami minden részletet igazolt, és az is jól látszik rajta, hogy Boebert nem fogadta jól, hogy távozni kell az előadásról. Emellett az is látszik a felvételeken, hogy

Ez azért is különösen kínos a politikusra nézve, mert a közönség soraiban gyerekek is voltak, Boebert pedig korábban a „Hagyják békén a gyerekeinket!” jelszóval támadta az LMBTQ-közösségeket.

Boebert végül kiadott egy közleményt, amiben bocsánatot kér a viselkedéséért. Azzal védekezett, hogy éppen egy nagyon nehéz váláson megy keresztül, ami megviseli őt, az előadás közben pedig megfeledkezett magáról.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!