A TikTokon a c.maxxy felhasztnálónevet használó Corrie 21 éves és van egy kisfia. Egy videójában arról beszél, hogy mik a nevelési szabályai, amik másokat esetleg megdöbbenthetnek. Ezekhez ragaszkodik, olyannyira, hogy nem is lehet a gyerek olyanokkal, akik ezeket a szabályokat ne tartanák tiszteletben, ez vonatkozik a nagyszülőkre is.


Az egyik ilyen szabály, hogy senki nem adhat a gyereknek cukrot vagy cukortartalmú élelmiszert. Ő azért ad neki, de közben kordában tudja tartani annak mennyiségét.

Soha nem kell megosztania semmit

- mondja a videóban, ami azt jelenti, hogy ha át is mennek a nagyszülőkhöz és visznek magukkal játékokat, azt nem kell megosztania a gyereknek az unokatestéreivel. De ugyanígy van, ha a játszótérre mennek, ott sem kell odaadnia senkinek sem a játékait.

"A beleegyezés egy fontos dolog. Nem mintha senki sem puszilhatná vagy ölelhetné meg a fiamat, de előtte meg kell kérdezni tőle. Tudja a különbséget az igen és a nem között."

Még akkor is kéri a fiú beleegyezését Corrie, ha pelenkát akarna rajta cserélni.

Egy újabb szabály, hogy a gyerek mennyi időt tölthet technológiai eszközökkel. "Korlátozzuk, hogy mennyi időt tölthet képernyő előtt. Egy éves, nem kell egész nap a tévét bámulnia."

@c.maxxy #youngmom #teenprenancy #boundries #toddler #nosugar #sugarfree #toddlermom #screentime #momrules #rules ♬ original sound - Corrie❤️

A videót már több mint 1,2 millióan látták, elég nagy vitát váltott ki, nem véletlenül jött már rá 2 ezer komment. Vannak, akiknek az nem tetszik, hogy az unokatesók miért nem játszhatnak a játékokkal, és miért nem tanítják meg a fiúnak, hogyan kell osztozkodni.

Mondd el nekem, hogy ő az első gyereked anélkül, hogy szó szerint kimondanád

- írja egy kommentelő utalva arra, hogy Corrie túlzásokba esik a szabályaival.

Mások védelmükbe vették az anyát, és szerintük se kell arra kényszeríteni a gyereket, hogy ossza meg a játékait, de ettől még megtanulja azt, milyen megosztozni a dolgokon. Hagy döntse el ő, kivel és mikor akarja megosztani a játékait.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!