A műsorvezető arról is beszélt, hogy szeretne a Magyar Honvédségnél önkéntes tartalékos lenni. Ez azonban hosszú folyamat, és bizonyos előírásoknak is meg kell felelni.


A TV2 korábbi műsorvezetője 13 év szünet után tért vissza a tévézéshez idén augusztusban: augusztus 21-én kezdett ismét aktívan dolgozni a Hír TV Napi Aktuális című műsoránál, de rögtön az első adás után kirúgták, mert a Márki Zay Péterrel folytatott beszélgetése során egyszerű betegségnek nevezte a pedofíliát, amelyet ezért bizonyos türelemmel kell kezelni. A Hír TV ezt követően azonnali hatállyal megvált a műsorvezetőtől.

Több mint 2 hónap után Pálffy először adott interjút, amelyben elmondta, hogy főleg azt bánta meg, hogy nem figyelt a jelekre, ugyanis a közegből érezte, sokan nem örülnek a jelenlétének, és csak arra várnak, mikor vét olyan hibát, ami után kikezdhetik.

A Blikknek adott interjúban Pálffy beszélt arról is, hogy az állítólagos 3 millió forintos fizetése alapvetően ellenszenvet váltott ki.

- mondta Pálffy az összegről.

- tette hozzá a műsorvezető. A kirúgását kiváltó botrányáról pedig így beszélt:

"A mai napig tényleg nem tudom, mi történt. Úgy rakom én ezt össze, hogy várt dolog volt. Nagy kenyérharc van a tévében, mindenkinek kell a népszerűség és a képernyőidő. Semmi más nem számít, csak a hírnév és a pénz. Én pedig valakinek a helyére érkeztem.

A műsorvezető elmondta, hogy mostanában a napjai döntő része oktatással telik, egyetemeken, főiskolán és középiskolában is tanítok kommunikációt és médiatudományt. Mindemellett szeretne katona lenni.

- mesélt a terveiről a lapnak Pálffy István.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!