Az egykori tévés hétfőn tért vissza a képernyőre műsorvezetőként, kedden már ki is rúgták. A kijelentései a csatorna szerint összeegyezhetetlenek az elveikkel.


Közleményt adott ki a Hír TV, amelyben elhatárolódtak Pálffy István pedofiliával kapcsolatos kijelentésétől. Az egykori tévés hétfőn tért vissza a képernyőre műsorvezetőként, kedden már ki is rúgták.

A Napi aktuális hétfői adásában Pálffy egyik vendége Márki-Zay Péter volt, akit pártjának programjáról, illetve arról az öt témáról kérdezett, ami az egykori közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt szerint megkülönbözteti őket a többi párttól. A politikus több témát is megemlített, erre Pálffy azt mondta:

A beszélgetés azóta lekerült a Hír TV YouTube-csatornájáról, kedden délután pedig az is kiderült, hogy Pálffyt azonnali hatállyal elbocsátották a csatornától, a vezetőség szerint ugyanis hatalmas kárt okozott a csatornának.

Így a Napi aktuális keddi adását már nem ő, hanem M. Dobos Marianne vezette. A Média1 beszámolója szerint ő olvasta be a csatorna rendkívüli közleményét is az ügyben. Ebben többek között azt szerepelt, hogy

Az is elhangzott, hogy a Hír TV elhatárolódik minden olyan kijelentéstől, amely pedofíliát támogatja, felmenti vagy népszerűsíti. A csatorna elnézést kért az eset miatt, és megerősítették, hogy azonnali hatállyal szerződést bontottak Pálffyval.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!