Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Amíg a tudósok azon fáradoznak, hogy megtalálják az örök fiatalság forrását, addig vannak néhányan, akik minden bizonnyal rájöttek a csodálatos titokra.

Az alábbi 5 személy példa arra, hogy márpedig az idő kereke megállítható.

Chuando Tan

Leginkább egy kisfiúra, mintsem egy érett férfira hasonlít. Az alig 30 éves bőrbe "bújt" férfi igazából 52 éves. Chuando Szingapúrban lakik, és egy igen sikeres fotós. Fiatalságának titka az egészséges táplálkozásban, a rendszeres sportban és a csodálatos munkájában rejlik.

Jacqueline Pisano

Jacqueline Olaszországban él, és nemrég megkapta a világ legszebb nagymamája címet. Elmúlt már 50 éves, 2 gyereke és 2 unokája van. 2016-ban sajnos a 23 éves fia elhunyt, majd az ő emlékére írt egy blogot, amelyben leírta, hogy hogyan tudta átvészelni ezt az időszakot, és hogyan tudott formában maradni.

A sport, a fehérje és a gyümölcs alapú táplálkozás segítségével tudott ilyen bomba formában maradni. Teljes egészében lemondott a cukorról és a kenyérről, és csak minőségi kozmetikumokat használ.

Masako Mizutani

Ez a japán nő 51 éves, de 25 évesnél egyáltalán nem néz ki idősebbnek. Két gyereke van, de a nagyobbik lánya mellett úgy néz ki, mintha a testvére lenne. Úgy tartja, hogy fiatalságát annak köszönheti, hogy rendszeresen, nagy odafigyeléssel ápolja a bőrét, de sokat számítanak a minőségi kozmetikai termékek és a masszázs is. Helyesen táplálkozik, nem dohányzik, nem fogyaszt alkoholt, elegendő időt alszik, sportol, és óvja a bőrét az erős napsugárzástól.

Ellen Hector

Ez az amerikai hölgy alig mutat többet 45 évnél, pedig valójában 70 éves. Pozitív gondolkodása nagyon sokat segít, de ezen túl rendszeresen sportol is.

Pamela Jakobs

Az 53 éves Pamela valójában egy alig több, mint 25 éves "testben" él. Amikor a fiával sétálnak, mindenki azt hiszi róluk, hogy egy párt alkotnak. Pamela szerint a fiatalság titka a pozitív hozzáállásban, a helyes táplálkozásban, és a fizikai aktivitásban rejlik.

"Sokat köszönhetek a kókuszolajnak, melyet nem csak kívülről, de belülről is használok" - mondta Pamela.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!