A családapa eddig túlórákat vállalt, hogy eltartsa családját, ezt ezután nem tudja megtenni. Egy alapítvány próbál segíteni nekik.


Öt gyerekről kell egyedül gondoskodnia egy apának, miután 37 éves felesége váratlanul összeesett a házuk udvarán, és néhány nap múlva meghalt – adta hírül az RTL Híradója.

A nő két hete lett rosszul:

– mesélt a tragikus délutánról a férfi. Hozzátette: „Mentőt hívtak, újraélesztették, a szomszédból is jöttek át, a szomszéd és a fia 20 percen keresztül próbálták újraéleszteni. Majd kiértek a mentők, és újabb 20 percig küzdöttek a feleségemért, mire helyreállt a keringése.”

A 37 éves asszony azonban néhány nappal később a kórházban meghalt. Valószínűleg hirtelen szívhalál következett be nála.

A család nagyon nehéz helyzetbe került. Korábban az apa túlórákat vállalt, hogy el tudja tartani a családot, mostantól ezt nem tudja megtenni. A a legkisebb gyerek 5, a legnagyobb 14 éves. Az apa fizetéséből eddig is csak nehezen tudtak megélni, most egy alapítvány segít nekik, a temetés árát pedig barátok, rokonok adták össze.

„Miután az apuka beleegyezett a gyűjtésbe, Facebook-oldalunkon elkezdtük a posztokat kirakni, aminek köszönhetően tartós élelmiszert, illetve pénzbeli támogatást is kaptak, aminek egy részét vasárnap átadtuk, illetve egy részéből számla lett kiegyenlítve” – mesélte a Híradónak a Fatima Ház Alapítvány egyik munkatársa.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!