T. Róbert a gyanú szerint brutálisan végzett a 27 éves barátnőjével július közepén. Az ügyvédje azt mondta: a férfi sajnálja, amit tett, ahogy a lány családját is.


Összeomlott a rács mögött az angyalföldi gyilkos. T. Róbert az ügyvédjének azt mondta: felfogja mit tett, de megmagyarázni nem tudja.

A gyanú szerint a férfi július 13-án éjjel egy angyalföldi lakásban bántalmazta, fojtogatta, majd nyakon szúrta a barátnőjét, M. Petrát, aki ennek következtében a helyszínen meghalt. T. Róbert ezután elmenekült, és végül egy ötnapos hajtóvadászat után fogták el a III. kerületben.

T. Róbertet azóta átszállították a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézetbe, ahol szigorúbban őrzik, mint a rabtársait. Az ügyvédje szerint erre azonban nem azért van szükség, mert Róbert olyan veszélyes lenne, a többi fogvatartottól kell megvédeni.

A férfi ügyvédje most a Blikknek arról beszélt, hogy védence már korábban bocsánatot akart kérni.

– mondta Somos Zoltán a lapnak.

A 35 éves férfi teljesen összeomlott a rácsok mögött. Az ügyvédjének többször is elmondta: nagyon sajnálja a bűntett elkövetését, ahogy Petra családját is.

- tette hozzá a férfi védője.

Somos Zoltán azt is elárulta, hogy gőzerővel zajlanak a kihallgatások az ügyben, és a zsaruk a Róbert volt barátnőit is beidézik. Az emberölés minősítése egyelőre nem változott, nincs súlyosító körülmény. Azonban a Blikk úgy tudja, hogy gyilkos eszközök között nem csak kés, de egy kalapács is volt, amivel a férfi brutális sérüléseket okozott a nőnek. Ez pedig évekkel súlyosabb büntetést vonhat maga után.

(Forrás: Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!