Szerintük a fiatalok számára könnyen elérhető online felnőttfilmek nem helyes módon ábrázolják a nőket és a férfiakat, a szexualitást. Ezért csináltak egy ellenpéldát.


Elég érdekes műsort sugároz a Channel 4 csatorna: a Mums Make Pornban öt nő (anyuka) szerepel, akik, tiltakozásul a hardcore, soviniszta és megalázó pornófilmek ellen, készítettek egy olyan felnőttfilmet, amit megnézetnének akár a gyerekeikkel is, számol be a Mirror. Az alapötlet ugyanis az volt, hogy örülnének, ha a gyerekek nem olyan formában találkoznának először a felnőttfilmekkel és a szexualitással, mint ahogy az a legtöbb, fiatalok számára ingyenesen és könnyen elérhető online filmben látható.

Magát a filmet, amit az anyukák készítettek, a háromrészes sorozat utolsó epizódjában adják majd le. Az előtte adásba került részekből kiderül többek között az is, hogyan reagáltak, amikor szembesültek a "rossz példákkal", amiknek ellenpontjaként megfogalmazódott egyáltalán az ő koncepciójuk. Az egyik kétgyerekes anyuka például konkrétan elhányta magát pár keményebb film láttán, de volt olyan is, aki elsírta magát, annyira megviselte egy erőszakos jelenet.

"Ha azt látnám, hogy a fiam így kezel egy nőt, seggbe rúgnám. A pornók nem a normális nőket ábrázolják, a szereplők félrevezetik a gyerekeket. Világossá kell tennünk nekik, hogy ez nem normális", fejtette ki a véleményét a látottakról.

A film premierjére a tervek szerint partit rendeznek barátaiknak, családtagjaiknak és néhány gyereküket is meghívják rá.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!