Az ügyvéd arra kért mindenkit, hogy ügyfelét egyelőre ne bolygassák, ne keressék se az ismerősök, se a sajtó... Időre van szüksége az elmúlt hónapok után.


Mi is írtunk róla, hogy Fél év után szabadlábra helyezték Herczeg Zoltán divattervezőt, akit októberben tartóztattak le egy másik férfival együtt drogkereskedelem gyanúja miatt.

A divettervezőt csütörtök este szállítottak budapesti, belvárosi lakásába - írja a Blikk.

Herczeget vezetőszáron, bilinccsel a csuklóján kísérték otthonába, ahol párja várta:

"Korábban is hittem már azt, hogy kiengedik, és nagyon nehéz volt a csalódásból talpra állni, ezért csak akkor hiszem el, hogy Zoli kinn van, ha itt lesz és átölelhetem"

- mondta előzőleg Mariann.

A divattervező ügyvédje, dr. Arató György elárulta, hogy védence örül annak, hogy otthonában várhatja az ügy folytatását.

"A nyomozati bíró az ügyészségi indítvány helybenhagyásával döntött ügyfelem nyomkövetős bűnügyi felügyelete mellett.

Zoltán jól van, nem törte meg a börtön, de vissza kell szoknia a régi életébe. Ez most egy másik élet számára ennyi idő után, és ezt is meg kell szoknia, éppen ezért most arra kérek mindenkit az ügyfelem érdekében, hogy egyelőre ne bolygassák, ne keressék se az ismerősök, se a sajtó... Időre van szüksége az elmúlt hónapok után"

- kérte.

Herczeg egyik legjobb barátja, Lukács Miki sms-ben kommunikált a divattervezővel. Elmondta, hogy

"Nem akartam zavarni, csak írtam, hogy Isten hozta idekinn, és remélem, soha többé nem kell visszamennie. A pénteki Reggeliben az ő tiszteletére viseltem azt a pólót, amit ő tervezett nekem korábban, és amiből mindössze ez az egy darab létezik".

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!