Az anyuka rejtett el egy diktafont Ábel táskájában, megdöbbent, amikor visszahallgatta a felvételt. A tankerület szerint arányosan intézkedtek.


Pont azt az óvónőt nem küldték el a III. kerületi óvodából, aki a legdurvábban beszélt az ötéves autista kisfiúval. A tankerület szerint, minden esetben arányosan intézkedtek.

A kis Ádent az óvónők Mauglinak hívták és folyamatosan kiabáltak vele. Minderre úgy derült fény, hogy az anyukája egy diktafont rejtett a gyerek táskájába, miután észrevette, hogy a kisfiú fél bemenni a csoportszobába. A szerkezet több mint két órán keresztül rögzítette az eseményeket, és

Az ügyben belső vizsgálat indult, két óvónőt kirúgtak. Azonban az, aki a legdurvábban bánt a gyerekkel, megtarthatta az állását. Az anyuka levelet írt az Észak-Budapesti Tankerületi Központnak, hogy megtudja: miért nem küldték el a harmadik óvónőt? A válaszban azt írták, hogy a belső vizsgálat eredményét nem adhatják ki, de arra nem tértek ki, miért nem rúgták az ügyben érintett harmadik dolgozót.

Az RTL HÍradónak az anyuka azt mondta: nem nyugszik bele az ügybe, feljelentést tett a rendőrségen.

- mondta a csatornának.

Az RTL is megkereste az ügyben a tankerületi központot, amely válaszában azt írta: mindhárom esetben arányosan intézkedtek, az óvónő figyelmeztetést kapott.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!