VV Györgyusz a ValóVilág első szériájában szerepelt, már régóta visszalépett a reflektorfényből, kétgyerekes édesanyaként boldog házasságban él.


VV Györgyusz a Palikék Világa Hová tűnt? című műsorában azt mondta, ő nem szeretne akkora sztár lenni, mint Majka, már nem tudna azonosulni egykori villatársa világával.

Több mint 20 évvel ezelőtt együtt szerepelt Majkával a ValóVilág első szériájában VV Györgyusz, aki most elárulta, hogyan gondol vissza hajdani tévészereplésére.

„Anyukám egyszer hívott, mikor nála voltak a gyerekek, és mondta, hogy »Megy a ValóVilág, megengedjük nekik, hogy nézzék?« Nekem egyből az volt az első reakcióm, hogy »Úh, ne, anyu, ne!« Aztán belegondoltam, hogy a fene egye meg, olyan sokat gondolok rá. Olyan sok apró pici út jött elém, amire rámentem a ValóVilág kapcsán, és jól sült el. A férjemet is valahogy innen köszönhetem. Letagadni, megtagadni azt, ami már megtörtént, szerintem hülyeség. Gondolni vagy nem gondolni rá is hülyeség, mert hozzám tartozik” – mondta VV Györgyusz a Palikék Világa Hová tűnt? című műsorában.

„Tőlem teljesen eltávolodott az ő világa, azzal már nem tudnék azonosulni egy percig sem, mármint ezzel a hatalmas sztársággal. Nagyon jól csinálja és nagyon klasszul ott van, és lássuk be, hogy ő ezt nagyon megnyerte. Nagyon örülök, hogy neki ez sikerült” – mondta VV Györgyusz. Hozzátette: ő nem szeretne akkora sztár lenni, mint Majka.

Forrás: 24.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!