Az énekes feleségét nem tudták elfogadni a szülei, ezért egy ideig egyáltalán nem is beszéltek egymással.


Ahogy arról beszámoltunk, Vastag Csaba szülei a kezdetek óta elutasítóak voltak újdonsült feleségével, Domján Evelinnel, az énekes édesapja az esküvőjükön sem vett részt. Evelin szerint azért nem fogadják el őt a férje szülei, mert nem megy el valahova nyolc órában dolgozni.

Az RTL most közzétette a páros vallomásáról készült vágatlan verziót is, amelyben az énekes a kamerába nézve esedezik a szülei szeretetéért.

„Minket az elején nem nagyon fogadott el senki sem. A senki az egész környezetünket érinti. Viszont, ami ennél sokkal durvább, hogy a saját szüleim sem. Az ő családjában is volt egyetlenegy bukkanó, amit nagyon hamar megugrottunk, nem voltam minden anyuka álma. Viszont az én szüleimnél ez nem volt annyira egyszerű. Valószínűleg az ő bizalmukat sikerült annyira elveszítenem, hogy nem nekem hittek, hanem a kommenteknek. Ez odáig fajult, hogy egy ideig nem is beszéltem velük egyáltalán” - mesélte az énekes.

- üzent édesapjának a tévékamerákon keresztül.

- szólt ekkor közbe sírva Evelin.

„Abban hiszek, hogy az idő lesz a bizonyíték, hogy szépen élsz, szereted a másikat és egy olyan boldog, biztonságos és sikeres családot építesz, mint amit mi építünk éppen most. Ez talán igazol minket, és akkor kurva mindegy lesz minden komment, mert mi szeretjük egymást és titeket is szeretünk, apa és anya, hogyha ezt halljátok valaha, akkor kérlek” - zárta végül szüleinek szóló üzenetét Vastag Csaba.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!