Evelin senkinek nem mert szólni, mert szégyellte, hogy bántalmazott. Egy szakember segítségével lépett ki a kapcsolatból.


Újabb fájdalmas titokra derül fény Vastag Csaba kedveséről a Nyerő páros hétfői adásában. Domján Evelin korábban egy bántalmazó kapcsolatban élt, erről pedig sem a családja, sem a barátai nem tudtak.

A fiatal feleség a Blikknek beszélt az átélt lelki, és fizikai bántalmazásokról. Evelin azt mondta: azért szólalt meg, hogy ezzel is erőt adjon azoknak a nőtársainak, akik hasonló helyzetben vannak, mint amiben ő volt akkor.

- kezdte vallomását Evelin. Elmondása szerint a kapcsolatuk elején úgy tűnt, egy csodálatos férfit talált, később azonban az akkori párja „megmutatta a valódi arcát”.

Evelinnek külön nehézséget okozott, hogy a környezete nem tudta, mi zajlik a zárt ajtók mögött, és a külvilág csupán egy boldog párt látott.

Az ilyen toxikus kapcsolatoknak fontos része az elszigetelés, amivel még inkább megerősíti a bántalmazó fél, hogy csak rá számíthat a bántalmazott” - mondta a fiatal lány. Evelin így nem találkozott a szeretteivel, és ha mégis elment otthonról, a férfi folyamatosan tudni akarta, hol jár.

Végül összeszedte magát, és kilépett ebből a kapcsolatból.

Evelin azonban azt mondta: sokat köszönhet a pszichológusának és a férjének, aki a kezdetektől fogva tudott arról, min ment keresztül és példaértékűen támogatta.

„Mindenkinek, aki bántalmazó kapcsolatban él, azt javaslom, nagyon gyorsan lépjen ki belőle és legyen tisztában azzal, hogy sokkal értékesebb annál, mint hogy egy ilyen helyzetben maradjon” - fogalmazott Vastag Csaba felesége.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!