Ennek a döntésnek egészen biztosan nagyon sokan fognak örülni.


Ahogy annak sokan szemtanúi lehettek, a műsor történetének eddigi legnagyobb nyereményét vihette haza az Ütős Ötös keddi adásában Vastag Csaba és menyasszonya, Domján Evelin, valamint csapattársaik.

Most az is kiderült, a pár mire tervezi költeni a tízmillió forintot. A pénznek egészen biztosan jó helye lesz, hiszen hamarosan házasodnak, de az énekes és szerelme nem csak magukra gondoltak.

„A tízmillió forintos főnyeremény fantasztikus dolog. Öten voltunk a műsorban, így igazságosan, arányosan osztottuk szét a nyereményt.

– mondta el a nagyszerű hírt a Blikknek Vastag Csaba. Az énekes arról is mesélt, hogy a rászorulók segítése akkor is fontos volt számára, amikor még híres emberként élte az életét.

Mint mondta: „Régebben is sokat segítettem azoknak, akiknek szükségük volt rá. Úgy gondolom, jó szülői példát láttam magam előtt, túl azon, hogy kiskorom óta ösztönösen bennem van a segítségnyújtás. Az anyagi lehetőségeimtől függően mindig fontos volt számomra a jótékonykodás, amiként a mai napig is az. Jóllehet, ezt nem reklámozom, mert nem kenyerem az öntömjénezés, de nem is csinálok titkot belőle, hiszen előadóművészként szeretnék jó példát mutatni a közönségemnek.”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!