Az idős házaspár is a temetőből tartott hazafelé. A sofőr még a szabad jelzésen haladt át, ott azonban súlyos hibát vétett.


Felfoghatatlan tragédia történt a gödi vasúti átjáróban. A helyiek által Halálátjárónak hívott helyen mindenszentek délutánján egy idős házaspár vesztette életét.

A Blikk számolt be róla, hogy egy 90 éves férfi által vezetett autó lerobbant a Dunakeszi és Göd közötti vasútvonalon, pont a két sínpár között. A sofőr nem tudta elindítani, sem elmozdítani a járművet. Megpróbálta kihúzni az utasülésen rekedt, mozgássérült, 83 esztendős feleségét, de már késő volt, egy expresszvonat telibe találta a kocsit.

Egy szemtanú szerint az idős vezető észrevette, hogy a sínekre hajtva a forgalommal szemben halad, ezért sebességet váltott, vissza akart tolatni, de az autó ekkor lefulladt.

„Ekkor már tilost jelzett a lámpa, a sorompó is lezárult. Ő is észlelte a vonatot, megpróbálta eltolni a kocsit, majd kisegíteni az utasát. Később tudtuk meg, a mozgássérült felesége ült a kocsiban.

– emlékezett vissza a balesetre a gödi N. László.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!