Többen látták a milliárdos házaspárt egy luxusgép közelében. Mercedes kisbusz várta őket a repülőtér mellett a szemtanúk szerint.


Mészáros Lőrincet és feleségét, Várkonyi Andreát a szegedi repülőtéren szúrták ki, amint kiszállnak egy fekete helikopterből – írta meg egy olvasó beszámolója alapján a Szegeder.

„Mészáros utolsóként szállt be a kisbuszba, nem mehettem közel, mert a testőrei körbevették a helikoptert” – írta képéhez a szemtanú.

Néhány, a helyszínen tartózkodó külföldi vendég azt nyilatkozta a portálnak, hogy négy embert láttak a Merdecesbe beszállni, két férfit és két nőt. Egyikük megerősítette, hogy Várkonyi Andreát látta.

A sötétített üvegek miatt nem lehetett pontosan látni, hogy kik ültek a kihajtó két járműben, de egy dolgozó elmondta, hogy legutóbb, amikor tavasszal ballagásra érkezett Mészáros és Várkonyi, két ilyen Mercedest látott a reptéren.

A szegedi portál szerint a helikopter egy Agusta A109SP Da Vinci az osztrák Glock Aviation kötelékéből. A Szegeder arról eddig nem kapott információt a Mészáros Csoporttól, hogy a cég tulajdonosa járt-e a szegedi reptéren, illetve hogy magán- vagy üzleti célú volt-e az utazás.

Idén nyáron hosszú napokig a címlapokon volt a Mészáros házaspár luxusjachtozása a Földközi-tengeren, ami miatt több kormánypárti politikus is önmérsékletet javasolt az ország leggazdagabb emberének.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!