Összeházasodik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea, írja a Bors a csütörtökön megjelenő hot! magazinra hivatkozva.

A rövid szemléből csupán annyi derül ki, hogy a magazinban a műsorvezető vall majd a kapcsolatáról Mészáros Lőrinccel.

A hot! magazinban állítólag arról is beszél majd, hogyan ismerkedett meg az üzletemberrel, valamint az is kiderül, hogyan kerültek egyre közelebb egymáshoz.

Kapcsolódó

Várkonyi Andrea el sem tudná képzelni, hogy 40 felett gyereket vállaljon

Nem tudná elölről kezdeni a babázást.

A cikkben emlékeztetnek, hónapok óta keringett a pletyka, hogy egy párt alkotnak. A műsorvezetőt eljegyzési gyűrűje buktatta le egy reggeli műsorban, ahol meghívott vendégként tűnt fel.

Március közepén a 24.hu számolt be róla, hogy Dubajból tért haza a NER-gép, egy keringő utaslista szerint Mészáros Lőrinccel és Várkonyi Andreával a fedélzetén. Hadházy Ákos akkor úgy kalkulált, csak a repülés 30 millió forintba kerülhetett az utasoknak.

A pár üzleti kapcsolatban is áll egymással. Mint megírtuk, Várkonyi Andrea tavaly augusztusban otthagyta Mészáros Lőrinc akkor válófélben lévő feleségének csatornáját, a Life TV-t, és saját vállalkozást indított. A Várkonyi 76 százalékos többségi tulajdonában lévő Whitedog Media Kft. horgára gyorsan nagy hal akadt: a reklámügynökségi tevékenységgel foglalkozó cég ügyfelei között tudhatja a Mészáros Csoportot is.

Kapcsolódó

Mészáros Lőrinchez köthető villába költözött Várkonyi Andrea cége

A korábbi műsorvezető azt mondta, piaci alapon bérli az irodákat.

Ahogyan a 24.hu megtudta, nem ez az egyetlen kapcsolat: Mészárosék Várkonyi cégére bízták a cégcsoport társadalmi felelősségvállalási programjának keretében elindított High Tech Suli pályázatot. Várkony két hónapja megkeresésünkre arról beszélt,

megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Mészáros Csoport a WhiteDog Mediát bízta meg jótékonysági programjának kreatív fejlesztésével és menedzselésével, minden ügynökség életében rendkívüli, amikor egy ilyen nemes célért dolgozhat. A pályázat bírálóbizottságába természetesen szakmai, támogatói és ügynökségi oldalról is érkeztek delegáltak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!