Az amerikai Kimberly McCormick egy mexikói klinikát választott, hogy spóroljon a plasztikai műtétek költségén. Utólag kiderült: nem hozott jó döntést.


Mellfelvarrásra és bőreltávolításra jelentkezett be egy mexikói klinikára az amerikai Kimberly McCormick, azonban a 65 éves nő mellimplantátumokkal és feltöltött fenékkel ébredt fel a műtétből.

A washingtoni McCormickon hat éve sikeres súlycsökkentő műtétet hajtottak végre az egyik mexikói klinikán, az idős nő pedig olyannyira elégedett volt a végeredménnyel és persze az amerikaihoz képest jóval olcsóbb árral, hogy ismét befizetett ugyanoda egy újabb plasztikai műtétre. Ezúttal mellfelvarrást, valamint a karján és a combján megereszkedett bőr eltávolítását kérte. Ám igencsak meglepődött, amikor magához tért a műtétből.

„Amikor felébredtem, rettentően fájt a mellkasom, üvöltöttem a fájdalomtól” – mondta a 65 éves nő, aki

Lényegében McCormick új melleket és új feneket kapott – a gond csak az, hogy ő nem kérte ezeket.

Ráadásul az általa valóban igényelt bőreltávolítást nem végezték el a mexikói sebészek. Az amerikai nő azonnal szóvá tette a kéretlen beavatkozásokat, de a klinika munkatársai szerint minden műtét az előzetesen megbeszéltek szerint történt. McCormick most az Egyesült Államokban fekszik kés alá, hogy helyrehozassa azokat a műtéteket, amiket állítása szerint nem kért a mexikói klinikán.

Kimberly McCormick mindenkit arra figyelmeztet, hogy kerülje el a csábítóan alacsony árú műtéteket, mert ezeknek a beavatkozásoknak a végeredménye csalódást keltő lesz.

Forrás: Daily Star

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!