A Love Note segítségével egy gyönyörűen illusztrált egyedi könyvben örökítheted meg közös élményeiteket.

Az ünnepek közeledtével mindannyian keresük azt az ajándékot, amely legjobban kifejezi szeretetünket és gondoskodásunkat. Ha valami különleges ajándékot keresel idén karácsonyra, ami igazán egyedi és szívhez szóló, akkor megtaláltuk neked a tökéletes választást!

A Love Note segítségével egy gyönyörűen illusztrált egyedi könyvben örökítheted meg közös élményeiteket, ahol a karaktereket, a szöveget és még a borítót is te alakíthatod. Minden oldal, minden részlet titeket, az érzéseiteket és emlékeiteket fogja tükrözni. Az ajándék így nemcsak egy fizikai tárgy lesz, hanem egy életre szóló emlék is.

A könyvet számtalan kreatív módon használhatod: a Love Note-on keresztül bejelentheted a gyermekáldást a nagyszülőknek, felkérheted a legjobb barátodat esküvői tanúnak vagy akár párod kezét is megkérheted. Lehet egy igazi szerelmes ajándék, egy egyedi könyv pároknak, ami elmesélheti a szerelmetek történetét.

Légy kreatív, a lehetőségeknek csak a képzeleted szabhat határt! Engedd át magad a nosztalgiának, idézd fel a közös emlékeket, élményeket, és a szerkesztőprogram segítségével alkosd meg a Ti történeteteket.

Több mint 1500 karakter kombináció közül választhatsz, így a könyv teljesen titeket tükröz majd. Legyetek akár hetero- vagy azonos nemű pár, barátnők, haverok, testvérek vagy családtagok, biztos, hogy megtalálod magatokat a Love Note lapjain.

Válaszd ki a karaktereket, nevezd el őket, és indulhat is a testreszabás: a karakterek korát, frizuráját, arcszőrzetét és kiegészítőit is személyre szabhatod. Minden részletet azoknak megfelelően alakíthatsz, akik számára készül az ajándék.

A Love Note könyv készítése során az alap szövegeket is átírhatod saját egyedi üzenetekre, így a könyv pontosan úgy kerül nyomtatásba, ahogyan azt elképzelted.

Több mint 55 borító közül választva még különlegesebbé teheted az ajándékot. Emellett azt is eldöntheted, hogy kemény vagy puha kötésű könyvet szeretnél ajándékozni. Minden könyvet egyedileg, egyszeri kiadásban nyomtatnak exkluzív prémium minőségű papírra.

A Love Note-ot ráadásul ajándékcsomagolásban is kérheted. Ezzel a személyre szabható ajándékkal kreatívan örökítheted meg a személyes történeteteket. A Love Note egy igazi páros ajándék, ami örök emlék marad a kettőtök kapcsolatáról. A könyv közös olvasgatásával ráadásul személyesen intim pillanatokat varázsolhatsz az ünnepi időszakba. További részletekért keresd fel az oldalukat!

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!