Augusztus 24-én indul a Love Bistro című verseny, amiben 18 ismert vagy kevésbé ismert páros fog főzni az 5 millió forintos fődíjért. A gasztro-reality két séfe Baracskay Angéla és Bernáth József lesznek, a pároknak azonban nem csak a konyhai teljesítményét követhetik a nézők. Úgy tűnik, hogy a TV2 keresztezte a konkurens Nyerő Párost és A konyhafőnököt, be is húztak az RTL-től néhány nevet.


A Love Bistroban fog főzni például A Konyhafőnök VIP-győztes Dobó Ági és férje, Kis Csaba, de feltűnik az egykori Survivorös Dr. Panyik Anita és párja, valamint a volt Barátok köztös Pribelszki Norbi és felesége is.

A műsorban debütál új párjával Puskás Peti exe, Eke Angéla, Vasvári Vivien exe, Szegedi Fecsó és Tóth Gabi exe, Molnár Tibi is.

Az összeszokott párosok pedig: Cinthya Dictator és Molnár Tomi, Csisztu Zsuzsa és Dr. Ketskés Norbert, Csizmadia Gergő és Rausch Bernadett, Ember Márk és Antóci Dorottya, Horváth Gréta és Medggyes Dávid, Kökény Attila és Aranka, Oláh Gergő és Niki, Papp Szabi és Eszter, Polgár Tünde és Polgár Árpád, Tápai Szabina és Kucsera Gábor, Tücsi és Sofron István, valamint Valkó Eszter és Radócz Péter lesznek.

Kiemelt kép: TV2


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!