Az Exatlon Hungary első évadjával akkora sikert ért el, hogy a Palik László műsorvezetésével indult műsor természetesen hamarosan megkapja a második évadot is. A folytatás ismét a Dominikai Köztársaságban forog, de azon belül új helyszínen, még látványosabb és nagyobb kihívást jelentő pályákon. A tét is nőtt: már harmincmillió forintot lehet megnyerni, pontosabban fejenként csak tizenötöt, ugyanis 2020-ban már két győztest hirdetnek, egy férfit és egy nőt.


View this post on Instagram

Januárban újra a képernyőn az Exatlon Hungary ‼️ A Bajnokok már harcra készek ???????????????? #ExatlonHungary #Bajnokok #TV2

A post shared by TV2 ???? ???? ???? ???? (@tv2official) on

A TV2 most nyilvánosságra hozta azt is, hogy kik indulnak harcba ezért az összegért és a vele járó dicsőségért: ismét tele van a névsor olimpiai és világbajnokokkal. Itt lesz Csollány Szilveszter olimpiai- világ- és Európa-bajnok tornász, Dr. Busa Gabriella háromszoros kick-boksz világbajnok, Tóth Dávid olimpiai ezüstérmes, világbajnok kajakos, Korok Fatima szabadtüdős mélymerülő világbajnok, Kempf Zozo freestyle BMX világbajnok, Poór Brigitta világ- és Európa-bajnok tereptriatlonista, Kótai Mihály profi ökölvívó világbajnok és Kocsis Alexandra, az Arnold Classic győztes bikini fitness versenyzője. Visszatér Gelencsér Timi is, a tavalyi Bajnok csapat legeredményesebb női versenyzője, éspedig új szerepben: közvetlenül a futamok után faggatja majd a versenyzőket, valamint a műsor extrákkal és statisztikákkal teli weboldalán és social media felületein közelebb hozza az Exatlon világát a nézőkhöz.

Kiemelt kép: TV2


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!