Az ételek és italok körülbelül feleannyiba kerülnek mint a belvárosban, és külföldiek helyett kellemes, kisvárosi hangulat van.

A belvárosi ádventi rendezvények árait látva sokaknak mehet el a kedve a vásári hangulattól, pedig nem is kell olyan messze menni, hogy valami sokkal jobbat és élhetőbbet találjunk.

A kézműves és gasztrovásár mellett található itt ingyenes jégpálya is, és minden hétvégén koncertekkel, gyerekműsorokkal, változatos programokkal várják az érdeklődőket. Vasárnaponként pedig az adventi koszorún is meggyújtják az éppen aktuális gyertyát.

Az árusok hétköznap 14-től egészen 21-ig nyitva tartanak. Hétvégén pedig 10-től 22-ig lehet élvezni a vásári forgatagot. Korcsolyázni már egész héten reggel 8-tól lehet.

Az étel- és italválaszték figyelemreméltó. Nem a belvárosi mintát követik ebben sem, ahol majdnem minden pultban ugyanaz a kolbászos-pörköltes felhozatal van. És ha közelebbről megnézzük az árakat, újabb kellemes meglepetésben lesz részünk. Csak két példát említenék, hogy érzékeltessem a különbségeket, aztán beszéljenek helyettem a képek:

Ami pedig az ízeket illeti:

Különlegességnek meg ott van az 1400 forintos velős pirítós, vagy a Kontyos forralt eperbora.

Ha pedig leszáll az est, a vásár igazi mesevilággá alakul.

További információk a vásárról: adventobudan.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!