A színész február közepén kapott agyi aneurizmát.


Február közepén elszenvedett súlyos agyi aneurizmája után pénteken elhunyt Tom Sizemore. Az amerikai színész olyan hollywoodi sikerfilmekben szerepelt, mint a Született gyilkosok, a Szemtől szemben vagy a Ryan közlegény megmentése – írja a CNN.

Sizemore „békésen, álmában hunyt el” a kaliforniai Burbankban található Saint Joseph Medical Centerben, két fiával és testvérével, Paul Sizemore-ral az oldalán – nyilatkozta sajtósa.

„Óriási hatása volt. Nagyobb hatással volt az életemre, mint bárki más, akit ismerek. Tehetséges volt, szeretetteljes, adakozó, és végtelenül jól tudott szórakoztatni az eszével és a történetmesélő képességeivel. Teljesen megdöbbent, hogy elment, és mindig hiányozni fog” – nyilatkozta testvére.

A színészt legutóbb a Netflix nagysikerű sorozatában, a Kobra Kaiban lehetett látni.

Sizemore 90-es évekbeli sikereit beárnyékolták magánéleti problémái. Évekig küzdött a kábítószerrel, 2003-ban családon belüli erőszakért ítélték el egykori barátnője Heidi Fleiss ellen. A legendás CNN-es riporternek, Larry Kingnek arról is beszélt, hogy egy időben kokain-, heroin- és metamfetaminfüggő volt.

Tom Sizemore 61 éves volt.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!