A 45 éves Bryan Johnson keményen dolgozik azon, hogy megtalálja az örök fiatalság titkát, vagy legalábbis próbál szerezni magának néhány plusz évet.


Orvosokból és kutatókból álló csapatával, no meg szigorú étrendjével és edzésprogramjával állítása szerint sikeresen küzd az öregedés ellen a kaliforniai Venice-ben élő Bryan Johnson – írja a Unilad.

A saját maga által összeállított „fiatalító” program részeként közel 30 orvos és különféle szakember elemzi a sikeres techvállalkozó testét és edzettségi szintjét, például a tüdőkapacitását, tetzsírszázalékát, állóképességét, hogy segíthessék célja elérésében.

Rendkívül szigorú étrendet követ: a napi kalóriabevitele nem haladja meg az 1977 kalóriát. Főként zöldséget, gyümölcsöt és magvakat fogyaszt, cukrot és sót egyáltalán nem. A programnak fontos eleme a minőségi és elegendő alvás, valamint a káros szenvedélyek, mint a dohányzás és az alkoholfogyasztás mellőzése.

Nagyjából évi kétmillió dollárt (körülbelül 680 millió forintot) költ biológiai életkorának visszafordítására. Ez teljes mértékben megéri számára, ugyanis szerinte amióta a fiatalító programja alapján él, nem öregedett, hanem inkább fiatalabb lett.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!