A rendszeres, közismert fogyasztók pedig attól tartanak, hogy az ő nevük is előkerül.


Lavinát indított el a drogos énekesnő: kerülik a dílerek a hazai sztárokat - írja a Blikk.

A cikkükben felidézik, hogy tavaly ősszel több hazai sztár is drogügybe keveredett. Herczeg Zoltán divattervezőn tavaly októberben ütött rajta a rendőrség, a lakásában több gramm különböző típusú kábítószert találtak. Ő azóta is előzetesben van. Herczeg a fogyasztást elismerte, azt azonban tagadta, hogy kereskedett volna a tiltott szerekkel.

Egy héttel később

Ő a vallomásában további négy gyanúsítottat is megnevezett, köztük olyan dílereket is, akik a Blikk szerint kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkeznek az alvilágban.

November elején a Való Világból ismert Dobos Hunorra törtek rá a rendőrök. Őt drogkereskedelemmel gyanúsítják, de március közepén szabadulhatott az előzetesből.

A Blikk szerint mindezek hatására a dílerek sokkal óvatosabbak az ismert emberekkel.

„Mindenki sokkal óvatosabb lett, hiszen az utóbbi időben az ismert emberek lebukása miatt több alvilági tag is gyanúba került, sőt, volt, akit el is kaptak. Alapvetően nagy bizalomnak kell lennie egy díler és a vásárlói között, továbbá egyfajta szóbeli megállapodásnak arról, hogy ha valamelyik fél gyanúba kerül, nem adja fel a másikat” - mondta a lapnak az egyik ismert ember.

Szerinte az utóbbi időben ez a bizalom megdőlt, ezért van olyan díler, aki már egyáltalán nem szállít a sztároknak, de a többi is nagyon megválogatja, kivel üzletel.

- mondta a Blikknek a forrás.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!