Az ügy másik négy gyanúsítottjával szemben tovább folyik a nyomozás. Egyikük letartóztatását épp most hosszabbították meg.


Egy évre felfüggesztette az eljárást a Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség a drogos énekesnővel szemben, ám a másik négy gyanúsítottal szemben továbbra is nyomoznak, tudta meg a 24.hu. Közülük az egyik esetében épp holnap jár le a határidő, ezért a kerületi ügyészség indítványt tett a letartóztatás meghosszabbítására.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a lap megkeresésére közölte, hogy elkülönítették az ügyet és

„A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség erre tekintettel egy évre feltételesen felfüggesztette az eljárást vele szemben, egyúttal elrendelte a pártfogó felügyeletét. Ezen időtartam alatt a gyanúsítottnak legalább fél évig folyamatos, kábítószer-használatot kezelő ellátáson vagy megelőző-felvilágosító szolgáltatáson kell részt vennie, amely feltétel teljesítése a büntethetőség megszűnését eredményezi” – mondta az ügyész.

A drogos énekesnőként elhíresült sztárt tavaly októberben angyalföldi otthonából mentővel vitték kórházba. Lapértesülések szerint vágások voltak a karján, a toxikológiai vizsgálat pedig nagy mennyiségű kokaint mutatott ki a szervezetében.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!