Még tavaly ősszel vonult ki a rendőrség az énekesnő otthonához, ahol kábult állapotban, a karján vágásokkal találták meg.


Letartóztattak egy embert az ismert drogos énekesnő ügyében, akihez a főbérlője tavaly október 27-én hívta ki a rendőrséget és a mentőket - írja a naphire.hu.

A Blikk korábban arról számolt be, hogy

a rendőrök és a mentők, mikor egy segélyhívást követően kivonultak. A lakóhelyét akkor drogkereső kutyákkal fésülték át, a hatóság pedig eljárást indított. Azóta az is kiderült, az esettel kapcsolatban már nem csak a sztárt, hanem négy további embert is gyanúsítanak.

A naphire.hu érdeklődésére a rendőrség azt válaszolta:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya egy fiatal nőt kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatott ki gyanúsítottként. Az eljárás során a nyomozók további négy személyt azonosítottak, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.”

A rendőrség azt is megerősítette a lapnak, hogy

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy hatóságok az énekesnő vallomása alapján jutottak-e az érintett személyek nyomára. A lap azonban megjegyzi, hogy a nyomozást segítő információkért cserébe akár jelentős „kedvezményekre” is számíthat az, akit drogfogyasztáson érnek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!