Bíróság elé állítják a 41 éves holland zenészt, aki többszáz nőt csapott be. Egy spermadonornak legfeljebb 25 utódja születhet.


Bíróság elé állítják azt a holland spermadonort, akinek közel 550 gyereke lehet világszerte, írja a Daily Mail. Jonathan Jacob Meijer szándékosan félrevezette a szülőket a gyerekei valós számáról, így lehet mostanra több mint félezer gyerek biológiai apja.

A 41 éves hágai zenész 2017-ben került fel a feketelistára a Holland Szülészeti és Nőgyógyászati Társaság figyelmeztetése után. Kiderült, hogy a férfi addigra tíz holland klinikán keresztül 102 gyereket nemzett.

Meijer a történtek ellenére a közösségi médiában továbbra is felajánlja szolgáltatását, valamint dán és ukrán spermabanknak is adományozott már. A Donorkind Alapítvány azzal vádolja, hogy nők százainak hazudott az utódjai valós számát tekintve, ugyanis egy donornak legfeljebb 25 gyereke születhet.

A holland spermadonor egyik áldozata az alapítvánnyal együttműködve próbálja eléírni, hogy megsemmisítsék a férfi mintáit. Evának 2018-ban született kisbabája a holland férfitól, de bele sem mer gondolni, hogy milyen következményei lehetnek a történtekre a gyerekére nézve. A Donorkind ügyvédje szerint a férfi magatartása veszélyes a gyerekek mentális jólétére és egészségére.

Meijer a Youtube-on is aktív. Ebben a videóban a tinédzserek által leggyakrabban elkövetett hibákról osztja meg nézeteit:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!