Elmondása szerint repdes az örömtől az a spermadonor, akinek idén karácsony előtt három brit nőt is sikerült teherbe ejtenie. A Joe Donor álnéven nyilatkozó férfinak világszerte több mint 150 gyermeke van.

Az 50 éves, vermonti férfi szeptemberben érkezett Angliába, ahol már 15 nő bejelentkezett a szolgáltatásaiért. Most azt mondja, számára a legnagyobb ajándék, hogy közülük háromnak már össze is jött a baba - írja a Daily Mail.

Ennek érdekében kettővel lefeküdt, míg a harmadiknak mesterséges megtermékenyítés útján sikerült teherbe esnie. A férfi mindkét lehetőséget fel szokta kínálni a klienseinek, és pénzt sem vár a szolgáltatásáért, legfeljebb az útiköltsége megtérítését.

Az egyedülálló Joe végső célja, hogy világszerte 2500 gyerek édesapja legyen. Elmondása szerint nyitott számukra a lehetőség, hogy a jövőben felkeressék őt.

hirdetés

“Nagyszerű dolog a nőknek segíteni, hogy életet adhassanak. Mindig készen állok rá, hogy összehozzam nekik álmaik babáját!”

- mondja.

Azt is hozzátette, sok nő nem szeretne szexelni vele, mert az problémát okozna a kapcsolatában, vagy mert leszbikus. A nők azt sem mindig árulják el neki, ha összejött a baba.

A férfi átlagban évente 10 gyereket “hoz össze”, és ennek a vírus sem lehetett akadálya: amióta kitört a járvány, azóta maszkban szexel.

Joe Donornak online vállalkozásai vannak, így nem szorul rá, hogy fizessenek a szolgáltatásáért - sokkal inkább lelkesedésből teszi, és bármikor szívesen találkozik akármelyik gyermekével.

“Ez már csak azért is előnyös az anyáknak, mert sokan soha nem találkoznak a spermadonorral, így akár a vérfertőzés kockázata is fennáll. Engem viszont személyesen is megismernek” - mondja a férfi, aki az elmúlt 12 évben a Fülöp-szigetektől Argentínáig a világ számos pontján ejtett teherbe nőket.



hirdetés