A 22 éves texasi nő egy koncerten, a ködgéptől betegedhetett meg. Élni akarása segítette abban, hogy átvészelje a történteket.


Evelyn Davis tavaly júniusban elment egy koncertre, majd utána magas láza lett, és kiment belőle minden erő. A kórházban vérmérgezést és tüdőgyulladást állapítottak meg nála, állapota egyre romlott, kómába esett.

Csak később jöttek rá az orvosok, hogy úgynevezett légiós, más néven legionárius fertőzése van, amit attól kaphatott, hogy apró vízcseppeket lélegzett be.

Azok a gyógyszerek, amelyeket vérnyomása szinten tartására adtak neki, mellékhatásként csökkentették a keze és a lába vérellátását.

Az orvosok nem sok jóval biztatták a férjét és a családtagjait: azt mondták, nem fog felépülni, és ha magához is tér a kómából, létfontosságú szervei már jelentős károsodást szenvedtek. Tizenhat nap öntudatlanság után csodával határos módon mégis kinyitotta a szemét.

Minden jel arra mutatott, hogy az életét egy otthonban éli majd le, többé nem lesz képes ellátni magát.

A fiatal texasi nő azonban azt a célt tűzte ki maga elé, hogy ismét lábra tudjon állni, és ezt el is érte szeptemberre. Keményen dolgozott, hogy a műlábakat és a bionikus kezeket, amelyeket a rehabilitáció során kapott, használni tudja.

– mondta a LADBible-nak. Az az orvos, aki otthonba küldte volna, utólag bocsánatot kért tőle.

22 évesen olyan tervei vannak, mint bármelyik fiatalnak: szeretne megtanulni vezetni, ragaszkodik korábbi álmához, hogy modellkedjen, és jövőjét szociális munkásként képzeli el.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!