Simon Cowell nem bírta tovább.

A Britain's Got Talent műsorvezetőjének túl sok volt az a produkció, amivel a tehetségkutató egyik versenyzője próbálkozott.

Tim Patchről van szó, aki egy rózsaszín bőrtangában, cilinderben jelent meg a színpadon, majd pedig nekiállt, hogy megfesse Simon Cowell és David Walliams portréját - a péniszével.

Cowell ezt nem bírta végignézni, és kiviharzott a stúdióból. Walliams azzal viccelt, hogy a műsor szomorú fordulatot vett: Simont elvesztették, hazament. A másik két műsorvezető viszont érdeklődve a színpadra ment, hogy testközelből figyelhesse a 70 (!) éves művészt alkotás közben.

A Pricasso néven alkotó művész nem ismeretlen a tévés szórakoztatás világában, több tehetségkutatóban bemutatta már különleges tudását (már 2010-ben is írtunk egy fellépéséről!), rendkívül emlékezetes volt a This Morning című brit reggeli műsorban tett 2016-os látogatása, amikor a két műsorvezetőt festette meg a szokott módszerrel.

Akkor mesélte el, hogyan kezdődött karrierje: válás után volt, és úgy érezte, valami olyasmibe akar kezdeni, amit örömmel csinál. Úgyhogy a cerkájával kezdett festeni.

Amíg nem elérhető a fantasztikus Britain's Got Talent-es adás, bemutatjuk a művész egy nagyon hasonló produkcióját a svéd tehetségkutatóból.

A kanadai miniszterelnök hasonmására bukkantak egy afgán tévéműsorban

A helyi tehetségkutatóban tűnt fel a Trudeau-iker.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!