A köztársasági elnök az ukrán elnök meghívására érkezett Kijevbe. A kormánypárti hozzászólók nem örülnek a látogatásnak.


Keményen kiosztják a kommentelők Novák Katalint, aki Volodimír Zelenszkij ukrán elnök meghívására szombaton Kijevbe érkezett.

A köztársasági elnök egy képet is megosztott a Facebook-oldalán a látogatásról, amihez azt írta:

A bejegyzéshez szombat délutánra már több mint 1100 hozzászólás érkezett. Az ellenzéki kommentelők egy része ugyan egyetért a látogatással, de sokak szerint „itthon is van baj bőven”, és szerintük itt segítség nincs.

Az igazán kemény hozzászólások azonban nem is az ellenzéki megszólalóktól kapta az ukrajnai látogatás kapcsán a köztársasági elnök, hanem pont a kormánypártiaktól. Ezek közül válogattunk össze néhányat, amelyeket változtatás nélkül közlünk.

„Magyarország sorsa nem érdekli,csak a színésze. Az orosz és az ukrán elnök háborúja és nem a miénk .Ki akarunk belőle maradni!!!!!! Mi a békét szeretjük és szeretnénk minél hamarabb. Ha leromboltak Ukrajnát,építsék maguk újjá!!!!!”

„Remélem hogy a magyar költségvetés felét odaadja Zelenszkijnek.Ajánlja fel az elmúlt időszakban vásárolt új hadifelszerelésünket is.”

„Az Elnöki hivatalának legrosszabb lépése volt! Sajnálom, de sokunknak okozott mélységes csalódást, bár tudom, hogy "megkérték" erre, ennek ellenére azt mondom, BÜSZKESÉG is van a világon! Remélem a jövő héten Viktor meg elmegy Moszkvába az helyrebillentené a mérleget!”

„Maradjon is ott! Az ukránok megalázzak a magyarokat, az "elnök asszony" meg benyal nekik tövig. Szégyen!”

„Kérdezze meg ha már ott van, hogy mikor teszik vissza a turulmadarat a munkácsi várra! És a többi, és a többi...”

„Jajjjj jajjjj jajjjj.. Drága Elnök asszony, minden tiszteletem az Öné.... de ezt nem kellett volna, Amerikába kellene utazni, ott tárgyalni, mert ezt a nyikhaj emberilénynek csúfolt valaki, Amerika bábja... Onnan mozgatják, Ő szerepet játszik... Nagy színész”

„Semmi keresni valónk ott. Ukrajna egy feneketlen kalap. Nácikat nem szabad támogatni.”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!