Rengeteg komment érkezett ahhoz a rádiós beszélgetéséhez, melyben a humorista arról beszélt, hogy a humor nem egy női műfaj.


Ahogy arról mi is írtunk, Nacsa Olivért egy beszélgetős műsorban többek között Pottyondy Edináról is megkérdezték. A humorista pedig úgy vélekedett:

A Karc FM csatornáján megjelent Bezzeg című műsor videójához pedig rengeteg komment érkezett.

Volt, akinek tetszett a humorista véleménye:

"Nagyon tetszett! Kíváncsi voltam mennyire tudatos a világnézete, értékrendje a Művész Úrnak. A hitelesség tökéletesen átjött. Gratulálok a műsorhoz is és minden tiszteletem és köszönet Nacsa Olivérnek!"

"Jajj szegény mit fog kapni ezért, pedig igaza van. Különösen az említett személy esetében."

Vannak viszont, akik másképp vélekedtek:

"Édes kis Olikám, neked még annyira sem való. Hogy a művelése sem ment, egy dolog. Hogy nem is érted, az már intelligencia kérdése."

"Milyen lehet egy ilyen emberrel együttélni. Mond a baratnője valamii vicceset: jajj Marika, ezt hagyd meg nekem: »nécsak, milyen jól utánzom Gyurcsányt«. A szánalmas mellett áll az értelmezőben a képmása."

"Akkor ezek szerint Nacsa titokban nő kell, hogy legyen, mert a munkássága színvonala arra utal, hogy a humorista pálya nem neki való."

"Eddig csak a címet olvastam el, de ez csúszós terület, mert Pottyondy Edina jó, még így fideszes szavazóként is."

"Ennek a figurának egyáltalán volt valaha is humora???"

"Te beszélsz a gagyi műsoraiddal??!! Szerencsétlen, hallgass Kiss Ádámot vagy Dombit stb. Nekik van humoruk és mondanivalójuk!"

Nacsa kijelentésére Lilu is reagált.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!