Újabb fejezetéhez érkezett a színész és a stylist üzengetésen alapuló „médiaháborúja”, ezúttal Opitz Barbi megtámadásával kapcsolatban kerültek összetűzésbe egymással.


Ismét személyeskedéssel teletűzdelt szócsatát vívott egymással TikTok-videókon keresztül Lakatos Márk és Kembe Sorel: a stylist szerint a színész baromságokat beszélt, míg Sorel azzal vágott vissza Lakatosnak, hogy már senki sem kíváncsi rá.

Lakatos Márk korábban azért szólt be Kembe Sorelnek, mert szerinte populista és suttyó módon becsmérelte a magyar celebeket, most pedig az nem tetszett neki, ahogy a színész Opitz Barbi megtámadását kommentálva többek között ezt mondta a TikTokon: „Opitz Barbit összeverték... Túl azon, hogy ez egy szomorú eset, nem is ez a lényeg.”

Lakatos a TikTokon így üzent Sorelnek:

„Baromság a köbön! Azt szeretném csendben megkérdezni csak, hogy ha valakit a barátjával egy többtagú banda megtámad egy plázában, terrorizálják, megtépik, megverik, leköpik, akkor arra hogyan lehet azt mondani, hogy ez szomorú, de nem ez a lényeg?!”

@lakatosmarkstyle

♬ eredeti hang - Lakatos Márk

Sorel új TikTok-videójában – a korábbi online szóváltásukhoz hasonlóan ezúttal is – azt mondta, hogy Lakatos nem volt képes rendesen értelmezni a mondatait, hiszen ő egyáltalán nem Opitz Barbit hibáztatja az egyik budapesti plázában történt sajnálatos incidens miatt. Sokkal inkább magát a „rendszert” teszi felelőssé azért, hogy

Sorel mondandójából sem hiányzott a személyeskedés Lakatos irányába, sőt:

„Lehet, hogy vissza kéne venni az arcból, leszállni a magas lóról, ugyanis te már nem vagy semmi. Egy ideig engedtek bohóckodni a televíziók képernyőin, ezzel is rombolva a közízlést” – üzente a színész a stylistnak.

@iamkembesorel A Latyakos újra támad ? IG: iamkembesorel #fyp #kembesorel #ostoba #önjelölt #senki ♬ Asian taste trap(971188) - stst-Bonz


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!